Blog

Zde naleznete články psané od srdce nebo jen tak pro pobavení.
 

Jsme z jiných měst a žijeme v různých zemích, nikdy předtím jsme se neviděli a neměli nic společného. Různí lidé, různé povahy, odlišné cesty životem. Jedno nás však spojuje - máme dítě s Downovým syndromem (dále jen DS). Ačkoli jsme odjinud, spojili jsme se prostřednictvím sociální sítě, abychom na to nebyli sami a mohli sdílet dobré i to zlé....

Milí návštěvníci a čtenáři blogu, přejeme vám krásné a pohodové Vánoce a všechno nejlepší do nového roku 2019.

Dovolím si zde sdílet jeden moc pěkný článek o Světovém dni Downova syndromu, který sepsala maminka holčičky Sáry, která má také Downův syndrom.

Zlí jazykové tvrdí, že se maminky malých dětí dokážou bavit jen o tom, jak se jejich děťátko pěkně napapalo a pak pěkně vykakalo. Ano, někdy tomu tak skutečně je.

Člověk za svůj život prochází různými zkouškami, překonává překážky a zdolává i mnohdy téměř neřešitelné problémy. Pořád je na čem pracovat a všechno, čím procházíme, nás posouvá dál na naší cestě životem, i když to tak v daný moment nemusí vypadat.

Jsem tady. Malá dušička, která přišla do malilinkatého človíčka rostoucího v těle budoucí maminky. Moc se mi sem popravdě nechtělo. Protože jsem věděla, že budu jiná a všechno se mnou bude jiné. A že moje rodiče čeká velká zkouška.

© 2018 - 2019 Hanka K. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky